Kategori

Produk unggulan

Tentang Kami

Xuzhou mangrupikeun pusat transportasi anu penting sareng ibukota mesin konstruksi kalayan 6000 taun pangembangan beradab di Cina. Hileud mangrupikeun wawakil perusahaan anu dibiayaan ku asing. Dina grup XCMG, Xuzhou Fangzheng Konstruksi Mesin Co., Ltd nyaéta pikeun ngagambarkeun perusahaan luar biasa Cina sareng panyadia jasa téknis profesional pikeun Alat-alat Konstruksi Volvo sareng Mesin.

Maca deui

Warta & Kajadian